Transformatie

˃ Creatieve relaties bouwen, met jezelf en of anderen.

˃ Investeren in vernieuwde ideeën.

˃ Mensen helpen zich te kunnen ontplooien.

Counseling ruimte Praktijk sawadi

PRAKTIJK SAWADI


Biedt vanuit een 'Holistische visie' een totaal concept aan:


Therapeutische lichaamsbehandelingen die als doel hebben fysieke en mentale blokkades op te heffen en/of te voorkomen. In combinatie met gerichte aanvullende methoden en/of counseling sessies die ondersteuning geven bij mensen naar een 'dieper begrijpen van zichzelf'.

Dit concept draagt dus niet alleen bij tot het algemene mentale en fysieke welzijn, maar ook aan 'Authenticiteit & Transformatie'!

HERSTELLEN, HEALEN, TRANSFORMATIE. 

Het geven van een herstellende, healende lichaamsbehandeling

Lichaamsbehandelingen bij Praktijk Sawadi


We bieden GEEN "klassieke" (ontspanning)massages aan, omdat hiervoor al een diversiteit aan efficiënte behandelaars bestaan. Onze lichaamsbehandelingen zijn hierbij geen 'typische 90 minuten massages' met als doel: "Mensen een goede (ontspannende)massage te laten beleven".


Praktijk Sawadi biedt atypische  lichaamsbehandelingen aan met als doel: 'De onderliggende oorzaak' van je lichamelijke klachten 'te benoemen' en je hierover te informeren. Omdat onze lichaamsbehandelingen op een strategische manier zijn opgebouwd, kunnen we dieper inwerken op het fysieke lichaam, de mentale toestand en hierbij een transformatieproces op gang brengen. Zo ontstaat er een betere verbinding tussen het hart en de ziel!


 • Soms ligt de focus op het fysieke lichaam. Dan worden massagetechnieken gebruikt die tot diep in het spierbindweefsel gaan. Hierdoor verbetert de doorbloeding, lymfedoorstroming en maakt vastgezette (boze)emoties los die via spierspanningen in het bindweefsel terecht zijn gekomen.
 • Voor een diepere werking op het mentale welzijn wordt minder druk op de spieren toegepast en vooral op de energiecentra en acupunten gewerkt. Dit verlaagt het stressniveau, emotionele klachten en verbetert de slaapkwaliteit.
 • Bij de intuïtieve lichaamsbehandelingen, maken we via een basis-reading contact met je 'innerlijke kern'. Dit schept duidelijkheid bij de 'overbodige lading' die mensen meedragen uit hun verleden, opvoedingsstijl.
 • Voor mensen die niet houden van een massage is er een mooi alternatief: Intuïtieve hart- en zielshealing.


Aanvullend zijn deze behandelingen ondersteund volgens hun bedoeling met Handtherapie, TCG, aangepaste muziek, edelstenen, kleurentherapie en etherische oliën. Bij onze therapeutische lichaamsbehandelingen merk je bij de eerste behandeling al een verbetering, maar hoe langer je doorgaat met de behandelingen, hoe beter we kunnen werken aan jouw welzijn. Indien je zich mede laat ondersteunen met een van onze aanvullende methoden, gaat het transformatieproces zelfs een verandering geven tot op celniveau! Lees HIER getuigenissen.

Ga naar onze lichaamsbehandelingen

WERKEN OP EEN DIEPGAAND NIVEAU. 

Praktijk sawadi biedt ondersteuning om jezelf te kunnen ontplooien

Via ondersteunende pakketen


Therapeutische lichaamsbehandelingen gaan een evenwicht geven, symptomen en klachten verminderen, maar deze zullen altijd maar tijdelijk zijn als er ook 'verborgen' redenen/oorzaken zijn. Door je situatie te analyseren vanuit een holistische visie en met jou hierover in gesprek te gaan, kan Anne Elisabeth je ook via inzichten informeren en verklaringen geven aan wat je geest niet kan zeggen, maar je lichaam wel aan jou vertelt!


Hierbij komt er een bewustzijn proces op gang. De inzichten brengen samen met de therapeutische lichaamsbehandelingen positieve energie in beweging. Ook wordt de bron van een klacht, belemmering, vastlopend patroon helder gemaakt en ontstaat er daadwerkelijk een diepgaande genezing voor jouw klachten en symptomen.


Als nodig wordt je doorverwezen naar de meest efficiënte hulpvorm voor jouw situatie zoals: een arts, psycholoog, coach, enz. die zich in ons uitgestrekt netwerk bevinden.


Lees HIER getuigenissen

Ga naar onze aanvullende methoden

Handen die een verbindend gebaar maken

VANUIT VERSCHILLEN TOCH VERBINDEND COMMUNICEREN

Counseling bij Praktijk Sawadi


Onze gerichte therapeutische counseling helpt bij vragen zoals:


 • Sta je voor het oplossen van je problemen/belemmeringen open voor een grotere autonomie, maar loop je hierbij vast?
 • Wil je jouw leven beter kunnen organiseren via inzicht in je werk- en/of leefomgeving?
 • Wil je dichter bij je EIGEN handelen, gedachten en gevoelens komen?
 • Wil je (weer) genieten van het leven en vrij zijn van angsten?
 • Zelf tot de juiste inzichten en antwoorden komen?
 • Heb je het gevoel geen psychische stoornis, noch een 'tussen de oren' ziekte te hebben, maar je hebt wel duidelijke lichaamsklachten?
 • Je hebt klachten en symptomen die geen vastgestelde pathologie of diagnose verkrijgen?
 • Je wilt graag 'met elkaar spreken', ook al is het moeilijk?
 • Kan jij of de andere(n) enkel in zwart-wit termen spreken, maar wil je toch verenigbaar kunnen communiceren?
 • Merk je op dat jouw standpunten niveau niet werkt?
 • Wil je zorg voor iets of iemand dragen, maar levert je aanpak niets op?
 • Hoe kan je veranderen, vernieuwen en tegelijkertijd je authenticiteit behouden?
 • Geeft het jou stress om 'te moeten kiezen'?
 • Jouw problemen/belemmeringen/lichaamsklachten kunnen zien vanuit een ander perspectief?
 • Lees HIER getuigenissen

Ga naar onze counseling methoden

VANUIT EEN HOLISTISCHE VISIE

MAAKT EEN EFFICIËNTE THERAPIE EEN UITSTEKENDE JIJ!

BRENG JE LICHAAM, GEEST & ZIEL NAAR JE AUTHENTIEKE ZIJN! 


Praktijk Sawadi richt zich niet op symptomen en beantwoordt klachten niet, maar Anne Elisabeth heeft er wel een verklaring voor en informeert je hierover.

unsplash