Dichter bij je gedachten en gevoelens komen.

Ondersteunende counseling

VANUIT EXPERTISE, VAKKENNIS EN (LEVENS)WIJSHEID

De aanpak bij Praktijk Sawadi wordt gestuurd vanuit het individu en is voor iedereen anders. Dit zijn één op één gesprekken waarbij onderzocht wordt welke problemen en belemmeringen centraal staan. Vervolgens bekijken we samen met de cliënt welke aanpak het efficiëntste is en zetten hierbij gecombineerde methoden in. Als tijdens het intake gesprek blijkt dat de persoon in kwestie met onze aanpak niet onafhankelijk aan de slag kan, omdat een andere ondersteuning efficiënter is, weet Anne Elisabeth vanuit de gave van afstemming welke hulpvorm wel van toepassing kan zijn en weet wie hiervoor de beste deskundige is!

Je knelpunten herkennen


Wil je loslaten, oude patronen doorbreken? Blijf je erin hangen?


 • Tijdens het intake gesprek gaan we analyseren welke problemen en belemmeringen centraal staan, ook waar je altijd in vastloopt en hoe een ondersteunende counseling jou hierbij kan helpen? Wat is het oorzakelijk verband en hoe kan jij daar ZELF, van binnenuit, verbetering in brengen door het inzetten van jouw eigen potentieel?
 • Als nodig kunnen we ook een kristal opstelling doen waarbij je een vraagstuk inbrengt waar je helderheid over wilt krijgen. Deze methode is zoals een klassieke 'familie opstelling', maar dan zonder personen die hierbij een rol innemen, wat het laagdrempelig maakt. Je hoeft niet na te denken hoe je vraagstuk te verklaren of te verantwoorden. Via deze weg ontdek je nieuwe mogelijkheden, maak je (bewustere) keuzes, en helpen je om vastgeroeste patronen te ontdekken en daar verandering in te brengen binnen je eigen mogelijkheden.
dame die wilt transformeren vanuit haar hart
jezelf beter begrijpen

Beweegruimte creëren


Elke crisis of situatie heeft zin om de diepere bedoeling van je leven te begrijpen.


 • Heb jij WEERSTAND om van die ervaringen te kunnen leren persoonlijk te groeien en hierbij open te staan voor zelfreflexie? Volhard je in jouw leven te zien als een miserabele reeks van vervelende situaties of crisissen?


In zulke tijden gaan je vitaliteit en zelfvertrouwen minimaal zijn! We helpen je om de weg vrij te maken naar jezelf en je in het ‘nu’ te houden. Zonder oordeel of vooroordeel krijg je een inzicht in jouw situatie, belemmeringen vastlopende patronen.


 • Zijn er in het 'onbewuste' nog onverwerkte gevoelens door nare gebeurtenissen?
 • Zijn er niet direct zichtbare relaties tussen familieleden en jouw knelpunten?Ligt dan de reden daarvan in je jeugd, je opvoeding of je omgeving? Maakt het jou bewust en krijg je inzicht hierover? Dan geeft het je kansen om uit aangeleerde patronen en overtuigingen te kunnen stappen, en leren we je ook dichtbij de wijsheid van je lijf te kunnen blijven! Omdat voor je persoonlijke groei en het behouden van je eigenheid, het belangrijk is dat je in staat bent om meer vanuit je hart te kunnen leven.

Problemen Belemmeringen Angsten


Is het NU jouw moment om oude gewoonten om te zetten naar nieuwe?


Hoe' mensen met al hun ervaringen omgaan, daar gaat het om! Anne Elisabeth kan je vanuit gecombineerde ervaringen & expertise leren om beter te kunnen omgaan met stress, piekeren en negatieve gedachten. Maar als je ook problemen en belemmeringen durft te zien als 'richtingaanwijzers' naar 'groei en wijsheid', kan je (eindelijk) je eigen levenspad gaan bewandelen en ontstaan er minder conflicten tussen je gedrag en beleving en de wereld om je heen. We leren je via technieken en interventies vanuit verschillende benaderingen, onderzoeken welke drempels jouw potentieel in de weg staan. Zo ben je in staat om:


 • Zelf probleemoplossend te kunnen denken
 • Je op weg te helpen naar een betere levenskwaliteit.
 • Je uit de doe-modus te halen, en je jezelf in de zijn-modus te kunnen zetten.
 • Je op een eigen tempo te 'transformeren' naar je authentieke zelf!


Deze vorm van counseling is niet alleen individueel toe te passen, maar ook in situaties waarbij personen met elkaar interacteren.

een man die zijn angsten overwint

Ondersteunende Counseling

Tarieven & mogelijkheden.

Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Koop HIER je cadeaubon.

1 Intake + counseling = 90 minuten

€ 125

1 Followup - 90 minuten

€ 110

1 Followup - 60 minuten

€ 75

Inplannen na aanvang 20 u = supplement

€ 25

Transformatiepakketten

Deze zijn niet bedoeld als een zogenaamd stappenplan, volgtraject of iets soortgelijk. Wel om gestructureerd en efficiënt het levenspad te kunnen bewandelen.

Pakket 1 = -15% = 6 maanden geldig

 • 5 Counseling sessies - 60 minuten
 • € 315 euro = €58 p/sessie

Pakket 2 = - 25% = 12 maanden geldig

 • 10 Counseling sessies - 60 minuten
 • € 560 euro = €56 p/sessie

GELDIGHEIDSVOORWAARDEN TRANSFORMATIEPAKKETTEN:

 • Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.
 • Een transformatiepakket is volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden. We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst!
 • Bij een door de overheid verplichte sluiting van de praktijk, wordt automatisch de duurtijd van het lopende abonnement verlengd.

Informatief


Onze praktijkruimtes zijn alleen toegankelijk via een trap! Lees meer


Duurtijd is afhankelijk van de geboekte sessie. 


Het huisreglement is ALTIJD van toepassing!

Counseling


Korte intake. Aansluitend je vraagstuk(ken) formuleren en aanvoelen welke methode het beste van toepassing is voor de verheldering van je probleem, belemmering, enz.

Begeleiding bij je interpretaties, inzichten en handelingen. 

Bedoeling


Deze methode is een laagdrempelig "zelfonderzoek" naar je belemmeringen en knelpunten. Deze vorm van counseling is op geen enkele manier bedoeld om een diagnose of behandeling door een gekwalificeerde arts en - of psycholoog te vervangen!

Spreekt onze ondersteunende Counseling 

jou aan?

Maak dan nu je afspraak!

Of wil je nog even een andere counselingsvorm doorlezen?

Ondersteunende Counseling

Getuigenissen

Een cliënt die een review geeft over Praktijk Sawadi in Kruibeke

Dag Anne Elisabeth,
Ik wou je bedanken voor alweer een inspirerende sessie. Ook al brengt het geen “ spectaculair nieuws” en komen er veel dingen uit die ik al wist, toch geeft het me ergens een stukje energie en kracht, maar vooral een boost aan mijn zelfvertrouwen. Zeer fijn dat je “ niet zegt wat ik wil horen “ maar gewoon de onverbloemde realiteit. Soms heeft een mens dit nodig om er kracht uit te putten op verder te gaan en het overleven opnieuw om te zetten naar leven.
Dank je wel
Met vriendelijke groeten,

- M.D.M.

ervaring van een energetische massage in Kruibeke

Goeiemorgen Anne Elisabeth,

ik wou graag even de tijd nemen om je ENORM te bedanken voor de helende hart- en zielsmassage en vooral bij de inzichten die je mij hebt laten ervaren tijdens de aanvullende ondersteunende counseling. Het is de eerste keer sinds intussen heel erg lange tijd dat ik mij zo 'in balans' en rustig voel in mijn hart en mijn hoofd. Ik heb bevestigd gekregen wat ik zelf al lange tijd in vraag stelde en heb antwoorden gekregen die voor mij een aantal situaties in een nieuw daglicht zetten (en ze voor mij minder belastend maken.) Ik heb 'de schuifjes' in mijn hoofd voor het eerst sinds maanden terug dicht gekregen. Ik weet dat ik niet alles 'zomaar' van de ene dag op de andere kan veranderen, maar ik kan er wel vandaag mee beginnen:

'A journey of a thousand miles begins with a single step'. Verder zou ik ook graag al een nieuwe afspraak bij jou boeken om er nu ook voor te zorgen dat mijn 'interne' zielenmens' de nodige ondersteuning krijgt.

- C.S. 

client vertelt over inspiratie bij Praktijk sawadi
unsplash