Dichter bij je gedachten en gevoelens komen.

Ondersteunende counseling

VANUIT ERVARING & EXPERTISE

De aanpak bij Praktijk Sawadi wordt gestuurd vanuit het individu en is voor iedereen anders. Dit zijn één op één gesprekken waarbij onderzocht wordt welke problemen en belemmeringen centraal staan. Vervolgens bekijken we samen met de cliënt welke aanpak het efficiëntste is en zetten hierbij gecombineerde methoden in. Als tijdens het intake gesprek blijkt dat de persoon in kwestie met onze aanpak niet onafhankelijk en zelfstandig aan de slag kan, omdat een andere ondersteuning efficiënter is, weet Anne Elisabeth vanuit de gave van afstemming welke hulpvorm wel van toepassing kan zijn en weet wie hiervoor de beste deskundige is!

Opnieuw naar de essentie!


Handvatten bieden waarmee je zelf tot een oplossing kan komen of een acceptabele omgangsvorm creëren.


 • Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we analyseren welke problemen en belemmeringen centraal staan, ook waar je altijd in vastloopt en hoe een ondersteunende counseling jou hierbij kan helpen?
 • Wat is het oorzakelijk verband en hoe kan jij daar ZELF, van binnenuit, verbetering in brengen door het inzetten van jouw eigen potentieel?
 • Via deze weg ontdek je nieuwe mogelijkheden, maak je (bewustere)keuzes, en helpen je om vastgeroeste patronen te ontdekken en daar verandering in te brengen op je eigen tempo en binnen je eigen mogelijkheden.
een blad dat op het eerste gezicht moeilijk te verwijderen lijkt
motivatie spreuk om je opnieuw in beweging te krijgen

Beweegruimte creëren


Elke crisis of situatie heeft zin om de diepere bedoeling van je leven te begrijpen.


 • Heb jij WEERSTAND om van die ervaringen te leren?
 • Volhard je in jouw leven te zien als een miserabele reeks van vervelende situaties/crisissen?
 • Wil/kan jij een onbalans, burn-out/bore-out of een (niet klinische) depressie niet zien als een kans om persoonlijk te kunnen groeien en hierbij open te staan voor zelfreflexie?


Dan is het ook moeilijk om begrip aan anderen over te brengen, laat staan anderen te kunnen begrijpen! In zulke tijden gaat je vitaliteit en zelfvertrouwen minimaal zijn. We helpen je om de weg vrij te maken naar jezelf en je in het ‘nu’ te houden. En je aan te sluiten bij je eigen persoonlijk ontwikkelingsthema, door minder tijd te verspillen aan wat je zogenaamd moet compenseren/corrigeren en je zich zo meer kan richten op je aanwezige persoonlijk potentieel! Zo ontstaan er minder conflicten tussen je gedrag, beleving en de wereld om je heen. 

Problemen Belemmeringen Angsten


Is het NU jouw moment om oude gewoonten om te zetten naar nieuwe?


Hoe' mensen met al hun ervaringen omgaan, daar gaat het om! Anne Elisabeth kan je vanuit gecombineerde ervaringen & expertise leren om beter te kunnen omgaan met stress, piekeren en negatieve gedachten. Maar als je ook problemen en belemmeringen durft te zien als 'richtingaanwijzers' naar 'groei en wijsheid', kan je (eindelijk) je eigen levenspad gaan bewandelen en ontstaan er minder conflicten tussen je gedrag en beleving en de wereld om je heen. We leren je via technieken en interventies vanuit verschillende benaderingen, onderzoeken welke drempels jouw potentieel in de weg staan. Zo ben je in staat om:


 • Zelf probleemoplossend te kunnen denken
 • Je op weg te helpen naar een betere levenskwaliteit.
 • Je uit de doe-modus te halen, en je jezelf in de zijn-modus te kunnen zetten.
 • Je op een eigen tempo te 'transformeren' naar je authentieke zelf!
een man die zijn angsten overwint

Ondersteunende Counseling

Tarieven & mogelijkheden.

Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Koop HIER je cadeaubon.

1 Intake + counseling = 90 minuten

€ 110

1 Followup - 90 minuten

€ 95

1 Followup - 60 minuten

€ 65

Inplannen na aanvang 20 u = supplement

€ 25

Abonnementen

Het abonnement is niet bedoeld als een zogenaamd stappenplan, volgtraject of iets soortgelijk. Wel om gestructureerd en efficiënt het levenspad te kunnen bewandelen.

Abonnement 1 = 6 maanden geldig

 • 5 Counseling sessies - 60 minuten
 • € 290 euro = €58 p/sessie

Abonnement 2 = 12 maanden geldig

 • 10 Counseling sessies - 60 minuten
 • € 550 euro = €55 p/sessie

Abonnement 3 = 4 maanden geldig

GELDIGHEIDSVOORWAARDEN ABONNEMENTEN:

 • Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.
 • Een abonnement is volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden. We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst!
 • Bij abonnement 3: De aanvullende ondersteunende counseling op de lichaamsbehandeling wordt beperkt tot 45 minuten! Het betreft een pakkettarief.
 • Bij een door de overheid verplichte sluiting van de praktijk, wordt automatisch de duurtijd van het lopende abonnement verlengd.

Informatief


Onze praktijkruimtes zijn alleen toegankelijk via een trap! Lees meer


Duurtijd is afhankelijk van de geboekte sessie. 


Het huisreglement is ALTIJD van toepassing!

Counseling


Korte intake. Aansluitend je vraagstuk(ken) formuleren en aanvoelen welke methode het beste van toepassing is voor de verheldering van je probleem, belemmering, enz.

Begeleiding bij je interpretaties, inzichten en handelingen. 

Bedoeling


Deze methode is een laagdrempelig "zelfonderzoek" naar je belemmeringen en knelpunten. Deze vorm van counseling is op geen enkele manier bedoeld om een diagnose of behandeling door een gekwalificeerde arts en - of psycholoog te vervangen!

Spreekt onze ondersteunende Counseling 

jou aan?

Maak dan nu je afspraak!

Of wil je nog even een andere counselingsvorm doorlezen?

Ondersteunende Counseling

Getuigenissen

Een cliënt die een review geeft over Praktijk Sawadi in Kruibeke

Niet alleen een mooie opzet, maar zeker een vriendelijke ontvangst en gedegen uitleg. Merkbaar geschoold en uitstekend voorbereid! Niet alleen het basis pakket, maar meer dan dat. Een menselijke empathische benadering met daarbovenop een degelijke geschoolde kennis die op verstaanbare wijze en onderbouwd wordt doorgegeven. Zeker aan te raden vanuit eigen ervaring!!

- J. V.M.

ervaring van een energetische massage in Kruibeke

Eentje uit de duizend. Altijd staat ze voor je klaar, in gelijk welke omstandigheden! Onder haar handen voel je je na een behandeling als herboren, gouden handen bezit ze en haar speciale gave in combinatie met geweldige opleidingen maakt haar toch wel uniek in haar vak. Echt een adres om in je agenda te noteren. Haar luisterend oor, kritisch maar steeds gefundeerd, zetten je terug op de rails in soms minder evidente periodes in je leven. Je bent een schat!

- V.V.H.

client vertelt over inspiratie bij Praktijk sawadi
unsplash