Maak zichtbaar wat al lang onzichtbaar is!

Intuïtieve counseling

VANUIT (LEVENS)WIJSHEID

Anne Elisabeth haar eigen 'levensproces' ging erom tot acceptatie te komen van 'iets' dat 'een dieper begrijpen van haarzelf' nodig had. Hierin een eigen stelling te durven nemen en hiermee de confrontatie met de omgeving aan te gaan. Het vroeg haar 'moed' om vanuit haar eigen, innerlijke, persoonlijke karakter en wijsheid reservoir, mensen 'vakkundig' te gaan helpen vanuit originele ideeën en inzichten.

Werken vanuit zielsniveau


Aanvoelen waarbij je kan bijsturen naar 'vervulbare wensen' en haalbare mogelijkheden.


Met een intuïtieve counseling, die niet bedoeld is als vervanging van het gebruikelijke protocol, maar gewoon als een 'andere remedie', kan Praktijk Sawadi je ondersteuning bieden vanuit een ander perspectief. Het is een praktische doe-sessie waarbij je een vraagstuk inbrengt waar je helderheid over wilt krijgen. Door volgens jouw situatie/noden je gewilde, 'mediamieke tool' in te zetten op een 'niet atypische manier', verkrijg je op een laagdrempelige manier een helder inzicht van wie of wat je last hebt, maar niet direct kan plaatsen/benoemen, en/of je levenspad dwarsbomen.

We kunnen 'tools' inzetten zoals:


 • Persoonlijke openbaring en inzicht geven via intuïtieve waarnemingen en daarover met jou in dialoog te gaan.
 • Lenormand legging: niet je toekomst voorspellen (want die bepaal je zelf), maar je wel inzichten geven in situaties en je hierover meer diepgang geven, ondersteunen hoe je er kan in handelen.
 • Kristal opstelling: deze methode is zoals een klassieke 'familie opstelling', maar dan zonder personen die hierbij een rol innemen.
vrouw die de handen houdt op haar zielsplaats
een kkord die aangeeft dat je de knelpunten hebt ontward

Je knelpunten herkennen


Wil je loslaten, oude patronen doorbreken? Blijf je erin hangen?


Zonder oordeel of vooroordeel krijg je een inzicht in jouw situatie, belemmeringen vastlopende patronen.


 • Zijn er in het 'onbewuste' nog onverwerkte gevoelens door nare gebeurtenissen?
 • Zijn er niet direct zichtbare relaties tussen familieleden en jouw knelpunten?

 


Ligt dan de reden daarvan in je jeugd, je opvoeding of je omgeving? Maakt het jou bewust en krijg je inzicht hierover? Dan geeft het je kansen om uit aangeleerde patronen en overtuigingen te kunnen stappen, en leren we je ook dichtbij de wijsheid van je lijf te kunnen blijven! Omdat voor je persoonlijke groei en het behouden van je eigenheid, het belangrijk is dat je in staat bent om meer vanuit je hart te kunnen leven!

Simpel & laagdrempelig


Deze vorm van counseling is niet alleen individueel toe te passen, maar ook in situaties waarbij personen met elkaar interacteren.


Je hoeft niet na te denken hoe je vraagstuk te verklaren of te verantwoorden. Je kunt vragen voorleggen zoals:

 • Waar en hoe zie jij jezelf binnen je gezinsstructuur? Ben je hier tevreden mee of wil je verandering? Hoe voelt deze verandering aan, is het daadwerkelijk nodig?
 • Waar en hoe zie jij jezelf binnen je werkomgeving? Zit je op het einde van je comfortzone en wil je verandering? Maar hoe doe je 'dat' precies?
 • Waarom blijf je vastlopen? Zijn er blokkades en of patronen in het onderbewustzijn die je 'onthouden' hebt uit je verleden en of opvoedingsstijl? 


We werken bij deze counselingvorm altijd vanuit een gegronde spiritualiteit en in een belangrijk evenwicht met de ratio! Dus, no nonsens en met beide voetjes op de grond!

een man die bij een counseler een gesprek heeft

Intuïtieve Counseling

Tarieven & mogelijkheden.

Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Koop HIER je cadeaubon.

1 Intake + counseling = 90 minuten

€ 110

1 Followup - 90 minuten

€ 95

1 Followup - 60 minuten

€ 65

Inplannen na aanvang 20 u = supplement

€ 25

Abonnementen

Het abonnement is niet bedoeld als een zogenaamd stappenplan, volgtraject of iets soortgelijk. Wel om gestructureerd en efficiënt het levenspad te kunnen bewandelen.

Abonnement 1 = 6 maanden geldig

 • 5 Counseling sessies - 60 minuten
 • € 290 euro = €58 p/sessie

Abonnement 2 = 12 maanden geldig

 • 10 Counseling sessies - 60 minuten
 • € 550 euro = €55 p/sessie

Abonnement 3 = 4 maanden geldig

GELDIGHEIDSVOORWAARDEN ABONNEMENTEN:

 • Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.
 • Een abonnement is volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden. We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst!
 • Bij abonnement 3: De aanvullende intuïtieve counseling op de lichaamsbehandeling wordt hierbij beperkt tot 45 minuten! Het betreft een pakkettarief.
 • Bij een door de overheid verplichte sluiting van de praktijk, wordt automatisch de duurtijd van het lopende abonnement verlengd.

Informatief


Onze praktijkruimtes zijn alleen toegankelijk via een trap! Lees meer


Duurtijd is afhankelijk van de geboekte sessie. 


Het huisreglement is ALTIJD van toepassing!

Counseling


Korte intake. Aansluitend je vraagstuk(ken) formuleren en aanvoelen welke methode het beste van toepassing is voor de verheldering van je probleem, belemmering, enz.

Begeleiding bij je interpretaties, inzichten en handelingen.

Bedoeling


Deze methode is een laagdrempelig "zelfonderzoek" naar je belemmeringen en knelpunten. Deze vorm van counseling is op geen enkele manier bedoeld om een diagnose of behandeling door een gekwalificeerde arts en - of psycholoog te vervangen!

Spreekt onze Intuïtieve Counseling 

jou aan?

Maak dan nu je afspraak!

Of wil je nog even een andere counselingsvorm doorlezen?

Intuïtieve counseling

Getuigenissen

Een cliënt vertelt over een intuïtieve counseling in Kruibeke
Getuigenis bij Praktijk Sawadi

Dag Anne Elisabeth,
Ik wou je bedanken voor alweer een inspirerende sessie. Ook al brengt het geen “ spectaculair nieuws” en komen er veel dingen uit die ik al wist, toch geeft het me ergens een stukje energie en kracht, maar vooral een boost aan mijn zelfvertrouwen. Zeer fijn dat je “ niet zegt wat ik wil horen “ maar gewoon de onverbloemde realiteit. Soms heeft een mens dit nodig om er kracht uit te putten op verder te gaan en het overleven opnieuw om te zetten naar leven.
Dank je wel
Met vriendelijke groeten,

- M.D.M.

Goeiemorgen Anne Elisabeth,

ik wou graag even de tijd nemen om je ENORM te bedanken voor de helende hart- en zielsmassage en vooral bij de inzichten die je mij hebt laten ervaren tijdens de aanvullende intuïtieve counseling. Het is de eerste keer sinds intussen heel erg lange tijd dat ik mij zo 'in balans' en rustig voel in mijn hart en mijn hoofd. Ik heb bevestigd gekregen wat ik zelf al lange tijd in vraag stelde en heb antwoorden gekregen die voor mij een aantal situaties in een nieuw daglicht zetten (en ze voor mij minder belastend maken.) Ik heb 'de schuifjes' in mijn hoofd voor het eerst sinds maanden terug dicht gekregen. Ik weet dat ik niet alles 'zomaar' van de ene dag op de andere kan veranderen, maar ik kan er wel vandaag mee beginnen:

'A journey of a thousand miles begins with a single step'. Verder zou ik ook graag al een nieuwe afspraak bij jou boeken om er nu ook voor te zorgen dat mijn 'interne' zielenmens' de nodige ondersteuning krijgt.

- C.S. 

unsplash