DIEPTE MASSAGE

AANDACHTSPUNTJE


De informatie op deze pagina is geschreven vanuit de visie, ervaringen, werkwijzen en doelstellingen van Praktijk Sawadi.

Onmiddellijk naar Tarieven & Mogelijkheden.

Een vrouw beleeft een diepte massage bij Praktijk Sawadi te Kruibeke

'Een pijnverlichtende massage die je ook bewuster maakt van je levensprincipes.'

Wat doet onze Dieptemassage?


 • Om klanten te verhelpen met pijnklachten zoals migraine of stramme spieren, is Anne Elisabeth zich gaan specialiseren in massagetechnieken die een heilzame werking hebben op hoofdpijn en spierspanningen. Hierbij kan ze op een weldadige, diepere manier in het lichaam gaan masseren en zich beter op het fysiek welzijn afstemmen. Over het hele lichaam worden gecombineerde massagegrepen toegepast die spieren en bloedvaten positief beïnvloeden. Alle verkrampte spieren worden ook lichtjes los 'gepulst'. Dit geeft een harmoniserend effect.
 • Deze bevorderende spierbehandeling ontwikkelt ook een bewustwordingsproces, omdat er op zoek wordt gegaan naar thema’s en elementen zoals:
  • Onderliggende angst(en) en of stress. Blijft men vasthangen in onverwerkte rouw of negatieve gedachten/emoties?
  • Blijven doorrennen en vergeten zichzelf rust te geven, geen 'nee' kunnen zeggen?
  • zichzelf genoeg ruimte geven om te kunnen genieten van wat de wereld te bieden heeft?
 • Deze massage is niet bedoeld ter vervanging van een reguliere behandeling door een arts of neuroloog, maar biedt wel een mooie complementaire ondersteuning.
vrouw met hoofdpijn en stress
man die vastzit in een gedragspatroon en hierbij gefrustreerd is

Naar wie is deze lichaamsbehandeling gericht?


Type persoonlijkheden zoals:

 • De fysiek actieve/sportieve mensen
 • Mensen die houden van het ‘betere knijpwerk’, sterke druk tijdens een massage.
 • ADHD-ers
 • De creatieve denker/Analytisch vermogen
 • Personen die bang zijn van het 'onbekende" en hierdoor niet durven te groeien.

EN/OF o.a. personen die:

 • Spanningshoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, nekletsel hoofdpijn, NKO afwijkingen of algemene chronische spierpijnen ervaren waarbij geen directe zichtbare pathologie gevonden kan worden. (Indien de chronische pijnen vanuit fibromyalgie/artrose/artritis/reuma zijn onstaan  ga naar de: Holistische massage!)
 • Vast zijn te komen zitten in hun werk, relaties of gedragspatronen waardoor men continu 'boos' of gefrustreerd is, en hierbij niet kunnen genieten van het leven, hierdoor geen ruimte meer is voor flexibiliteit.

Waarom draagt deze therapeutische massage bij tot je (fysieke) gezondheid?


 • Intens gespannen schouder- en nekspieren veroorzaken vaak hoofd- en of chronische spierpijnen. Door aanvullend acupunten te behandelen die van invloed zijn op je creatief denken, kan je opnieuw ruimte geven aan opgestapelde emoties en hierbij je 'boosheid' durven te tonen. Deze lichaamsbehandeling gaat je fysiek opnieuw 'lenig' maken en je toegankelijker maken naar je werk- en leefomgeving. Het leert je opnieuw 'voorwaarts' te bewegen, jouw 'ruimte' in te nemen, en te gaan voor je eigen dromen!
 • Op een volgende dieptemassages helpen bij spanningen die onstaan zijn uit: Onderliggende angsten en/of altijd de confrontatie/conflict uit de weg zijn gegaan, en hierdoor over geen doorzettingsvermogen meer beschikken
vrouw die haar ruimte inneemt en voor zich uitkijkt waar ze van droomt
 • Aandachtspuntje! Als je op de dag van je boeking hoofdpijn zou ervaren, is het belangrijk om je dieptemassage NIET te annuleren!
vrouw die opnieuw haar energie voelt stromen

Hoe gebeurt een Diepte-

massage bij Praktijk Sawadi?


 • Om van bij het begin al je energie te laten stromen wordt op het hoofd gestart met gerichte meridianen en acupunten te stimmuleren. Daarna volgt een lichte, korte bindweefselmassage op de rug die bijdraagt aan het herstel van nek- en rugklachten.
 • Een doelgerichte Chinese nek-, hoofd- en schouder massage maken de omliggende spieren helemaal los. Tijdens de behandeling wisselt Anne Elisabeth massagetechnieken af met het behandelen van specifieke acupunten die resoneren met organen die bij een verstoring boosheid, hoofdpijn en of spierpijnen kunnen veroorzaken.
 • Deze dieptemassage heeft een sterke druk en werkt van buitenuit in op je organen en spieren. De voeten krijgen extra impulsen aan de reflexpunten die o.a. verantwoordelijk zijn voor hoofd-, nek-, rug- en spierpijnen. Je behandeling wordt beëindigd met een rustmoment op de (verwarmde) behandeltafel. Je keert huiswaarts met een ‘licht’ en ontspannen gevoel!
 • Extra: Wanneer je een aanwijzing wilt over je belemmering(en) en of emotionele gewaarwording(en)? Kan je supplementair, aansluitend een aanvullende ondersteunende counseling bijboeken.

Diepte Massage

Tarieven & mogelijkheden.

Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Koop HIER je cadeaubon.

1 Behandeling = 100 minuten

€ 100

1 Behandeling + Ondersteunende counseling

€ 150 = PAKKET 135 minuten

1 Intake nieuwe cliënt/bezoek langer dan 2j geleden + Eenmalig supplement

€ 15

Abonnementen

We vinden het als vanzelfsprekend dat we onze wagens en gebouwen goed onderhouden. Waarom dan ook niet de eigen gezondheid en het welbevinden?

Abonnement 1 = 6 maanden geldig

 • 5 behandelingen
 • € 450 euro = €90 p/sessie

Abonnement 2 = 12 maanden geldig

 • 10 behandelingen
 • € 850 euro = €85 p/sessie

Abonnement 3 = 4 maanden geldig

GELDIGHEIDSVOORWAARDEN ABONNEMENTEN:

 • Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.
 • Een abonnement is volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden. We voorzien genoeg ruimte voor verschuiving(en) binnen de duurtijd van je abonnement. Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst!
 • Bij een door de overheid verplichte sluiting van de praktijk, wordt automatisch de duurtijd van het lopende abonnement verlengd.

Welkom


+14 jarige NIET zwangere personen.

Onze praktijkruimtes zijn alleen toegankelijk via een trap. Meer info vind je HIER.

Het huisreglement is ALTIJD van toepassing!

Gezondheid


Bij ernstige ziektes of medische aandoeningen (bv. trombose, diabetes, kanker, spataders, ontstoken aders, infecties, (auto)ongeval, etc.), informeer bij je behandelend arts voordat je reserveert!

Informatief


Duurtijd massage 100 minuten.

Tijdens de massage kunnen oliën in contact komen met je ondergoed. De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn altijd afgedekt met een badlaken. 

Spreekt onze Dieptemassage jou aan?

Maak dan nu je afspraak!

Of wil je nog even een andere lichaamsbehandeling doorlezen?

Dieptemassage

Getuigenissen

Een vrouw vertelt over een massage bij Anne Elisabeth Haentjens

Buiten het feit dat de locatie wat uit de richting van mijn woonplaats is was het toch de moeite om de verplaatsing te maken. Ik heb erg genoten van deze dieptemassage. Een aangename ontvangst, zonder tijdsdruk en nog een aantal goede tips meegekregen betreffende mijn gezondheid en voor de redenen van mijn spierpijnen. Zeker voor herhaling vatbaar.

- V.0.

iemand vertelt over een diepte massage in Kruibeke
iemand vertelt over anne elisabeth

Dankjewel, dankjewel, dankjewel, dat jij ten eerste zoveel tijd voor mij hebt genomen, wat niet vanzelfsprekend is! Jij mij zo goed hebt kunnen lezen tijdens de aanvullende intuïtieve counseling, waardoor ik mij enorm begrepen voelde. Jij met me meedacht naar extra ondersteuning en een eventuele oplossing voor mijn symptomen. Door jouw manier van aanpak en expertise heb ik echt de meest ontspannende massage achter de rug. Ik ben vol positieve moed en met een positieve mind-set bij jou vertrokken. Het klinkt misschien gek, maar het voelde echt als een eerste stap naar een volledig herstel.

- K.N.

unsplash