INTUÏTIEVE HART- EN

ZIELSMASSAGE

AANDACHTSPUNTJE


De informatie op deze pagina is geschreven vanuit de visie, ervaringen, werkwijzen en doelstellingen van Praktijk Sawadi!

Onmiddellijk naar Tarieven en Mogelijkheden.

Een vrouw beleeft een Intuïtieve hart en zielsmassage bij Praktijk Sawadi te Kruibeke

'Universeel verbinden met je eigen kernkwaliteiten.'

Wat doet onze Intuïtieve hart- en zielsmassage?


 • Deze lichaamsbehandeling is een 'remedie' die bijdraagt tot emotionele en/of mentale blokkades die het zelfgenezend principe in de weg staan.
 • Mensen bewust maken waarvan ze onbewust ‘last’ hebben, en ook helpen bij het losmaken van hun 'overbodige lading' die ze meedragen uit hun verleden.
 • De energiecentra (chakra's) en energieveld (aura's) met elkaar verbinden, waardoor men minder kwetsbaar wordt voor invloeden van buitenaf en stemmingen van de personen om zich heen.  Hierbij minder laten denken en meer aanzetten tot 'doen', tastbaar maken wat men wilt voltooien, de realiteit kunnen benoemen!
 • Het vullen van de 'innerlijke kern' met zelfliefde en erkenning aan het bestaansrecht geven! Zodat men in staat is om 'de leegte' in de ziel opnieuw te kunnen invullen met wat men 'mist' in het leven, en niet langer meer gaat 'compenseren'. (naar 'de anderen')
vrouw die zich vanuit zelfliefde omarmdarmd
een jongvolwassene die zich spiritueel naar binnen keert

Naar wie is deze lichaamsbehandeling gericht?


Type persoonlijkheden zoals:

 • Personen die via spiritualiteit bewuster willen gaan leven en meer verbinding willen met hun innerlijke kern.
 • De intuïtieve gevoelsmensen – Diegenen die durven te experimenteren.
 • Mensen die te veel denken in plaats van dat ze voelen en daardoor een gebrek aan motivatie vertonen. Of juist snel tevreden zijn, maar hierbij toch geen voldoening krijgen.

EN/OF o.a. voor personen die:

 • Verminderde energie hebben die ontstaan is uit emotionele en of geestelijke (over)belasting. Of omdat ze de informatieverwerking in hun hoofd niet meer aankunnen.
 • Onverklaarbare lichamelijke klachten ervaren en in een vicieuze cirkel worden vastgehouden.
 • Een mentale en of emotionele 'leegte' compenseren met 'maskeren', materie of een eetstoornis. Hierdoor in disbalans zijn en op een laagdrempelige manier willen ervaren hoe je hiermee aan de slag kan, of complementair werken op hun traject bij de reguliere zorg.

Waarom draagt deze therapeutische massage bij tot je (emotionele) gezondheid?


 • Door je op regelmatige basis met deze massage te laten behandelen, gaan je emotionele en psychische klachten zoals angsten, woede, gebrek aan eigenwaarde, faalangst, etc. verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Wat bijdraagt tot je persoonlijke groei en je authentieke 'zijn'!
 • Energiecentra die uit balans zijn, krijgen tijdens deze massage subtiel een extra stimulans. Hierdoor maakt Anne Elisabeth je bewuster van jezelf en gaat hiermee je persoonlijke ontwikkeling aanmoedigen.
 • Om te leren in staat te zijn een goed evenwicht te creëren tussen lichaam, geest en ziel zijn op een volgende intuïtieve massages nodig. Deze geneeswijze gaat hun hierbij helpen om opnieuw snel en efficiënt te kunnen denken.
vrouw die emotioneel opnieuw in balans is
man die zich verenigt met zijn hogere zelf

Hoe gebeurt een Intuïtieve hart- en zielsmassage bij Praktijk Sawadi?


 • Vanuit 'de eigen en universele energie' gaat Anne Elisabeth zich met jou verbinden via ziele-communicatie. Hierbij geeft ze je ondersteuning bij het verenigen met 'je hogere zelf' (= je eigen bron van wijsheid en kennis).
 • Rustige intuïtieve kneedtechnieken en afstrijkingen in combinatie met holistic pulsing volgen elkaar op. Aanvullend worden belangrijke acupunten gestimuleerd die van invloed zijn op de psyche en de ziel. In combinatie met de handtherapie ervaar je een unieke, helende massage.
 • Deze intuïtieve hart- en zielsmassage is een full body lichaamsbehandeling (m.u.v. borsten en genitaliën), heeft een zachte druk en werkt zowel van binnen- als buiten uit op je emotionele en geestelijke toestand. Bij de voetmassage krijg je impulsen op algemene reflexpunten.
 • De afsluit van de behandeling gebeurt met een na rust moment op de (verwarmde) behandeltafel, individuele nazorg en korte feedback over de basis-reading in ons gezellig gesprekshoekje. Je keert huiswaarts met een helend en verbindend gevoel!
 • Lees HIER getuigenissen

Intuïtieve Massage

Tarieven & mogelijkheden.

Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Koop HIER je cadeaubon.

1 Behandeling & nazorg, incl. basis-reading met feedback.

€ 149 = losse sessie 2,5 uur

COMBINATIE PAKKET = -20% (al verrekend)

Een reading op celniveau, biedt inzichten vanuit een ander perspectief. 

1 Behandeling & nazorg + Zielslezing celniveau

PAKKETTARIEF € 179 = 3 uur

1 Intake nieuwe cliënt/bezoek langer dan 2j geleden + Eenmalig supplement op tarief gekozen behandeling

€ 15 = 30 minuten

Ondersteunende pakketten

We vinden het als vanzelfsprekend dat we onze wagens en gebouwen goed onderhouden, als nodig laten herstellen. Dit doen we om hun levensduur te verlengen. Waarom 'benoemen' we dan hetzelfde bij de eigen gezondheid en het welbevinden als zogenaamde 'luxe'?

Pakket 1 = -10% = 4 maanden geldig

 • 3 opvolg behandelingen & nazorg
 • € 402 euro = €134 p/sessie - i.p.v. €149

Pakket 2 = -15% = 6 maanden geldig

 • 5 behandelingen & nazorg
 • € 630 euro = €126 p/sessie - i.p.v. €149

Pakket 3 = -25% = 12 maanden geldig

 • 10 behandelingen & nazorg
 • € 1110 euro = €111 p/sessie - i.p.v. €149

Pakket 4 = - 5% = 4 maanden geldig

 • 3 X combinatie pakket (waarop al een korting van 20% is).
 • € 510 euro = €170 p/sessie - i.p.v. €179

GELDIGHEIDSVOORWAARDEN ONDERSTEUNENDE PAKKETTEN:

 • De ondersteunende pakketten zijn bedoeld als op een volgende behandelingen met een flinke korting, en hierbij enkel voor gekende cliënten.
 • Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.
 • Deze zijn volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden. We voorzien binnen de duurtijd van het pakket genoeg ruimte voor verschuiving(en). Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst!
 • Bij een door de overheid verplichte sluiting van de praktijk, wordt automatisch de duurtijd van het lopende pakket verlengd.

Welkom


+14 jarige NIET zwangere personen.

Onze praktijkruimtes zijn alleen toegankelijk via een trap. Meer info vind je HIER.

Het huisreglement is ALTIJD van toepassing!

Gezondheid


Bij ernstige ziektes of medische aandoeningen (bv. trombose, diabetes, kanker, spataders, ontstoken aders, infecties, (auto)ongeval, etc.), informeer bij je behandelend arts voordat je reserveert!

Informatief


Tijdens de massage kunnen oliën in contact komen met je ondergoed. De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn altijd afgedekt met een badlaken. 

Spreekt onze Intuïtieve hart- en zielsmassage jou aan?

Maak dan nu je afspraak!

Of wil je nog even een andere lichaamsbehandeling doorlezen?

Intuïtieve hart- en zielsmassage

Getuigenissen

Een klant die vertelt over een Intuïtieve massage bij Anne Elisabeth

Goeiemorgen Anne Elisabeth,

Ik wou graag even de tijd nemen om je ENORM te bedanken voor de helende hart- en zielsmassage en vooral bij de inzichten die je mij hebt laten ervaren tijdens de aanvullende ondersteunende counseling. Het is de eerste keer sinds intussen heel erg lange tijd dat ik mij zo 'in balans' en rustig voel in mijn hart en mijn hoofd. Ik heb bevestigd gekregen wat ik zelf al lange tijd in vraag stelde en heb antwoorden gekregen die voor mij een aantal situaties in een nieuw daglicht zetten (en ze voor mij minder belastend maken.) Ik heb 'de schuifjes' in mijn hoofd voor het eerst sinds maanden terug dicht gekregen. Ik weet dat ik niet alles 'zomaar' van de ene dag op de andere kan veranderen, maar ik kan er wel vandaag mee beginnen:

'A journey of a thousand miles begins with a single step'. Verder zou ik ook graag al een nieuwe afspraak bij jou boeken om er nu ook voor te zorgen dat mijn 'interne' zielenmens' de nodige ondersteuning krijgt.

C.S.

een vrouw vertelt over een massage in Kruibeke
een vrouw vertelt over een hartchakra

Dag Anne Elisabeth

Met dank voor de deugddoende en uitgebreide behandeling gisteren. Ik was helemaal ontspannen, en deugdzaam moe 's avonds. Deze morgen even wat "lichte" hartpijn. Maar ik kan me voorstellen dat dit alles te maken heeft met de hartchacra die je gisteren behandelde en de deugdzame nawerking ervan en spannings-losmaking. Ook het gesprekje nadien was verhelderend.

Dank je wel voor alles :-))🌸

- GDW.

unsplash