HOLISTISCHE MASSAGE

AANDACHTSPUNTJE


De informatie op deze pagina is geschreven vanuit de visie, ervaringen, werkwijzen en doelstellingen van Praktijk Sawadi!

Onmiddellijk naar Tarieven & Mogelijkheden.

Een vrouw beleeft een Holistische massage bij Praktijk Sawadi te Kruibeke

'Vertragen en onthaasten, maken ruimte in je hoofd!'

Wat doet onze Holistische massage?


 • Deze massage is een 'remedie' die bijdraagt tot het mentale en emotionele gezondheid. Door een brug te vormen tussen de psyche en het fysieke lichaam gaan we hierbij het 'brein' (opnieuw) verbinden met het hart.
 • Bij mensen die te veel vertoeven in hun hoofd en hierbij de gedachtegang omzetten naar 'zorgen en piekeren', brengt deze lichaamsbehandeling hun naar het ‘hier en nu'. De conditie van de spieren en de slaap gaan verbeteren, wat een gunstige invloed heeft op het mentaal welzijn en of pijnklachten.
 • Omdat er een 'lagere druk' toegepast kan worden, is deze geneeswijze ook ondersteunend bij onverklaarbare (chronische) lichaamspijnen. 

vrouw die emotioneel opnieuw rust krijgt door een holistische massage
een vrouw die piekert en zich zorgen maakt

Naar wie is deze lichaamsbehandeling gericht?


Type persoonlijkheden zoals:

 • De (over)denkers - Piekeraars
 • Buik gevoelsmensen - Praktische creatieveling
 • Mensen die houden van 'logische' oplossingen - Theoretisch gericht zijn.
 • ADD - ASS - Lichte autistische kenmerken.
 • Psychologen - Psychotherapeuten

EN/OF o.a. voor personen die:

 • Spanningen in het hoofd en of lichaam voelen.
 • Verminderde energie hebben die ontstaan is uit emotionele en of geestelijke (over)belasting.
 • Het gevoel hebben dat alles sneller 'moet' en hierbij stress ervaren. Of zich in hun 'vrije tijd' onder druk voelen te staan, omdat ze het telkens toelaten dat het (ook) 'beschikbare tijd' is!
 • Last hebben van chronische (onverklaarbare) lichaamspijn(en), spieren en of bindweefsel, waarbij niet echt een diagnose kan worden uitgesproken. Of met een (niet klinische) depressie of burn-out te kampen hebben en hiervoor geen 'logische' verklaring vinden waarom hun dit precies is overkomen?
 • Op een laagdrempelige manier willen ervaren wat voor een effect rust in het hoofd op hun lichaam kan geven bij onverwerkt verdriet, verlies of bij een pessimistische kijk op het leven.

Waarom draagt deze therapeutische massage bij tot je (mentale) gezondheid?


 • Omdat deze massage je uit je hoofd haalt, je leert onthaasten en vertragen door bewust te kiezen voor ontspanning. Spieren en geest ontspannen hierbij samen!
 • Mensen met Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) zetten met deze massage de eerste stappen naar het herstellen van pijn- en vermoeidheidsklachten die voorkomen uit (oude) traumatische ervaringen die in het onderbewustzijn verborgen liggen en in het lichaam opgeslagen worden.
 • Om mensen uit de 'doe-modes' te halen die ontstaan is vanuit patronen die het onderbewustzijn heeft 'onthouden', uit het verleden en of opvoedingsstijl, zijn op een volgende holistische massages nodig. Het is hierbij belangrijk dat ze in staat zijn om meer vanuit hun hart te kunnen leven! Ook hierbij leren beter de eigen energie te beheren, zodat hun hoofd geen 'doolhof' wordt.

een man die een relaxte houding aanneemt
dame die omringd wordt door vlinders

Hoe gebeurt een Holistische massage bij Praktijk Sawadi?


 • Anne Elisabeth gaat via 'vlinder' kneedtechnieken en holisticpuls bewegingen je hele lichaam aanpakken. In combinatie met de handtherapie, krijgt deze lichaamsbehandeling een subtiel helend karakter. De manier waarop ze zich samen met jou in stilte gaat afstemmen, speelt een belangrijke rol tijdens deze massage. De focus ligt op de lichamelijke zones waar mensen spanningen en emoties opslaan, zoals de onderrug en kuiten, en op belangrijke acupunten die van invloed zijn op de psyche.
 • Omdat chronische pijn van dag tot dag kan verschillen en om ook efficiënter te kunnen inspelen bij mensen met pijnklachten, vraagt Anne Elisabeth voor de start eerst naar 'de staat van het lichaam'. Als nodig wordt de 'druk' individueel aangepast.
 • Deze holistische massage is een full body lichaamsbehandeling (m.u.v. borsten en genitaliën), heeft een gemiddelde druk en werkt van binnenuit op je geestelijke toestand en spieren. Bij de voetmassage krijg je impulsen op algemene reflexpunten.
 • Je behandeling wordt beëindigd met een rustmoment op de (verwarmde) behandeltafel en individuele nazorg in ons gezellig zithoekje. Je keert huiswaarts met een 'leeg hoofd' en ontspannen gevoel!
 • Extra: Wanneer je een aanwijzing wilt over je belemmering(en) en of emotionele gewaarwording(en)? Kan je supplementair een ondersteunende counseling bijboeken.
 • Lees HIER getuigenissen

Holistische Massage

Tarieven & mogelijkheden.

Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Koop HIER je cadeaubon.

1 Behandeling & nazorg

€ 125 = losse sessie 2 uur

COMBINATIE PAKKET= -20% (al verrekend)

Je situatie analyseren vanuit een holistische visie, geeft een bewustwordingsproces.

1 Behandeling & nazorg + Ondersteunende counseling

PAKKETTARIEF € 160 = 2,5 uur

1 Intake nieuwe cliënt/bezoek langer dan 2j geleden + Eenmalig supplement op het vermelde tarief.

€ 15 = 30 minuten

Ondersteunende pakketten

We vinden het als vanzelfsprekend dat we onze wagens en gebouwen goed onderhouden, als nodig laten herstellen. Dit doen we om hun levensduur te verlengen. Waarom 'benoemen' we hetzelfde dan bij de eigen gezondheid en het welbevinden dit als zogenaamde 'luxe'?

Pakket 1 = -10% = 4 maanden geldig

 • 3 opvolg behandelingen & nazorg
 • € 336 euro = €112 p/sessie - i.p.v. €125

Pakket 2 = -15% = 6 maanden geldig

 • 5 behandelingen & nazorg
 • € 530 euro = €106 p/sessie - i.p.v. €125

Pakket 3 = -25% = 12 maanden geldig

 • 10 behandelingen & nazorg
 • € 940 euro = €94 p/sessie - i.p.v. €125

Pakket 4 = -5% = 4 maanden geldig

 • 3 X combinatie pakket (waarop al een korting van 20% is).
 • € 456 euro = €152 p/sessie - i.p.v. €160

GELDIGHEIDSVOORWAARDEN ONDERSTEUNENDE PAKKETTEN:

 • De ondersteunende pakketten zijn bedoeld als op een volgende behandelingen met een flinke korting en hierbij enkel voor gekende cliënten.
 • Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.
 • Deze zijn volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden. We voorzien binnen de duurtijd genoeg ruimte voor verschuiving(en). Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst!
 • Bij een door de overheid verplichte sluiting van de praktijk, wordt automatisch de duurtijd van het lopende pakket verlengd.

Welkom


+14 jarige NIET zwangere personen. Onze praktijkruimtes zijn alleen toegankelijk via een trap. Meer info vind je HIER.

Het huisreglement is ALTIJD van toepassing!

Gezondheid


Bij ernstige ziektes of medische aandoeningen (bv. trombose, diabetes, kanker, spataders, ontstoken aders, infecties, (auto)ongeval, etc.), informeer bij je behandelend arts voordat je reserveert!

Informatief


Tijdens de massage kunnen oliën in contact komen met je ondergoed. De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn altijd afgedekt met een badlaken. 

Spreekt onze Holistische massage jou aan?

Maak dan nu je afspraak!

Of wil je nog even een andere lichaamsbehandeling doorlezen?

Holistische massage

Getuigenissen

Een klant die vertelt over de holistische massage bij Anne Elisabeth Haentjens

SAWADI heeft een ver strekkend netwerk, via een tevreden vriendin heb ik kontakt opgenomen en ben ik in behandeling geweest omdat ik met blokkages te kampen had, na het overlijden van mijn partner. De ontvangst was rustgevend doch heel gastvrij, ik voelde mij volkomen relaxed. Er werd tijd genomen om mijn verhaal te kunnen doen tijdens het intake gesprek. De holistische massage was helend en ontspannend, ook hiervoor werd de nodige aandacht en tijd besteed. Naar mijn mening was de gastvrijheid uitmuntend, de sfeer sereen en er werd tijd noch moeite gespaard om mij op mijn gemak te laten voelen, zonder verlies aan professionele intenties.

- R.V.H.

iemand vertelt over een holistische massage in Kruibeke
iamand vertelt over de warme ontvangst bij Praktijk sawadi

Warme ontvangst, je voelt je direct thuis. Mijn holistische massage was af!!! Heb dit al een paar keer ergens anders laten doen, maar dit was echt totaal anders. Je voelt dat er een grote kennis is en de feedback achteraf was er boenk op!!! Nog nooit meegemaakt. Wat een vakkennis!! Een aanrader voor iedereen die even de weg kwijt is!! Gewoon top!

- M.M.

unsplash