INTUÏTIEVE HART- EN ZIELSHEALING

AANDACHTSPUNTJE


De informatie op deze pagina is geschreven vanuit de visie, ervaringen, werkwijzen en doelstellingen van Praktijk Sawadi!

Onmiddellijk naar Tarieven en Mogelijkheden.

Energetische healing vanuit de handen bij de 7 hoofdchakra's

'Je energetisch lichaam opnieuw in balans brengen' 

Wat doet onze Energetische Healingsbehandeling?


 • Deze behandeling is geen vervanging voor lichamelijke klachten die moeten behandeld worden door een reguliere arts! Maar is hierbij wel een mooie aanvulling omdat hierdoor zowel je symptomen als je onderliggende (energetische)oorzaak worden aangepakt.
 • Vanuit Oosters perspectief bestaat elk energiecentrum (chakra) uit twee delen: een voorzijde (gevoelskant) en een achterzijde (wilskant). Belangrijk is dat deze goed met elkaar verbonden zijn. Naarmate het bewustzijn vergroot door deze geneeswijze, gaat men dichter bij zichzelf komen, beter functioneren en de persoonlijke ontwikkeling bevorderen. Praktijk Sawadi benadert dit op een westerse manier. Anne Elisabeth vertaalt deze behandeling naar het dagelijkse leven hier bij ons. 
 • Hoe opener men zich naar haar stelt en haar de gedachtegang laat 'zien', hoe beter ze zich kan afstemmen op blokkades, en de werking van het zelfgenezend vermogen opnieuw op gang kan krijgen.  Deze behandeling is geen Reiki!
vrouw die energetisch wordt behandeld met een healing
een man die spiritueel en persoonlijk wilt groeien

Naar wie is deze lichaamsbehandeling gericht?


Naar iedereen!

Deze energetische behandeling is ook ideaal voor mensen die niet graag gemasseerd worden.

 • Personen die via spiritualiteit bewuster willen gaan leven en met zichzelf meer verbinding willen. Intuïtieve gevoelsmensen – Diegenen die durven te experimenteren.
 • Het is ook een ondersteunend hulpmiddel bij alle vormen van coaching en of therapie. Omdat het via de basis-reading zonder omwegen recht naar de essentie van je probleem of belemmering gaat dat op het moment om de meeste aandacht vraagt.
 • Iedereen die zich wilt laten bijsturen en voor verbetering wilt zorgen door te groeien als mens.
 • Je hoeft dus niet perse lichamelijke/geestelijke klachten te hebben om deze bron van rust te kunnen ervaren of aan te wenden!

Waarom draagt deze lichaamsbehandeling bij tot de algemene gezondheid en persoonlijke groei?


 • Deze heeling methode heeft als voordeel dat het je lichaam & geest reinigt en zuivert van negatieve energie. In de plaats daarvoor krijg je een betere gemoedstoestand en keert het evenwicht opnieuw in je lichaam. Bij het 'afstrijken' van de auralagen en door zich te verplaatsen in jouw energieveld, voelt Anne Elisabeth onmiddellijk aan of je lichamelijke en/of mentale klachten voortkomen uit onverwerkte emoties, gebeurtenissen of lichamelijke aandoeningen.
 • Door de toestand van je lichaam te analyseren krijg je een schat aan informatie over wat je lichaam aan jou vertelt, maar je geest niet kan zeggen. Hierbij leer je te vertrouwen op je eigen innerlijke bron van opgebouwde kennis en wijsheid en kom je dichter bij je authentieke zelf.
 • Om te leren in staat te zijn een goed evenwicht te creëren tussen lichaam, geest en ziel zijn er op een volgende intuïtieve healingen nodig. Men gaat hierbij een diepgaande verandering kunnen opmerken.
vrouw met een positieve gemoeds toestand
man krijgt een mooi visioen tijdens een aura en chakra healing

Hoe gebeurt een Energetische healing bij Praktijk Sawadi?


 • Anne Elisabeth werkt intuïtief en doelgericht met haar eigen energie en de aanwezigheid van universele energieën zoals: natuurelementen, engelen, gidsen en soortgelijk. Zij heeft ook een 'aangeboren gave' en 'een ziel met een wezenlijk talent.' Hierdoor kan ze zich tijdens de basis-reading in stilte 'afstemmen' met jou, zonder dat jij hiervoor in dialoog hoeft te gaan. Door haar bewustzijn en persoonlijke groei, worden dezen alsmaar sterker ontwikkeld.
 • Tijdens de healing kan je mooie gewaarwordingen ervaren zoals: ingevingen over een situatie die je graag wilt veranderen - kleuren - beelden - warme gloedstromen, etc. Aanvullend gebruikt ze ook kristallen, kleurlicht-en aromatherapie. Tijdens de aura behandeling magnetiseert Anne Elisabeth met haar handen en maakt contact met jouw 'energetisch' lichaam. Ze verbindt je energiecentra’s (chakra’s) met de bijbehorende auralagen.
 • De afsluit van de behandeling gebeurt met een na rust moment op de (verwarmde) behandeltafel, individuele nazorg en korte feedback over de basis-reading in een gezellig zithoekje. Je keert huiswaarts met een helend gevoel.
 • Lees HIER getuigenissen

Intuïtieve zielshealing

Tarieven & mogelijkheden.

Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Koop HIER je cadeaubon.

1 Behandeling & nazorg, incl. basis-reading met feedback.

€ 139 = losse sessie 2,5 uur

COMBINATIE PAKKET= -20% (al verrekend)

Een reading op celniveau, biedt inzichten vanuit een ander perspectief.

1 Behandeling & nazorg + Zielslezing celniveau

PAKKETTARIEF € 170 = 3 uur

1 Intake nieuwe cliënt/bezoek langer dan 2j geleden + Eenmalig supplement op vermeld tarief.

€ 15 = 30 minuten

Ondersteunende pakketten

We vinden het als vanzelfsprekend dat we onze wagens en gebouwen goed onderhouden, als nodig laten herstellen. Dit doen we om hun levensduur te verlengen. Waarom 'benoemen' we dan hetzelfde bij de eigen gezondheid en het welbevinden als zogenaamde 'luxe'?

Pakket 1 = -10% = 4 maanden geldig

 • 3 opvolg behandelingen & nazorg
 • € 375 euro = €125 p/sessie - i.p.v. €139

Pakket 2 = -15% = 6 maanden geldig

 • 5 opvolg behandelingen & nazorg
 • € 590 euro = €118 p/sessie - i.p.v. €139

Pakket 3 = -25% = 12 maanden geldig

 • 10 opvolg behandelingen & nazorg
 • € 1040 euro = €104 p/sessie - i.p.v. €139

Pakket 4 = -5%= 4 maanden geldig

 • 3 X combinatie pakket (waarop al een korting van 20% is). 
 • € 480 euro = €160 p/sessie - i.p.v. €170

GELDIGHEIDSVOORWAARDEN ONDERSTEUNENDE PAKKETTEN:

 • De ondersteunende pakketten zijn bedoeld als op een volgende behandelingen met een flinke korting.
 • Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW.
 • Deze zijn volledig vooraf te betalen en persoonsgebonden. We voorzien binnen de duurtijd van het pakket genoeg ruimte voor verschuiving(en). Na de vervaldag worden er geen sessies meer geplaatst!
 • Bij een door de overheid verplichte sluiting van de praktijk, wordt automatisch de duurtijd van het lopende pakket verlengd.

Welkom


Onze praktijkruimtes zijn alleen toegankelijk via een trap. Meer info vind je HIER.

Een healing is geen medische behandeling. Hiervoor moet je zich altijd tot een arts of specialist richten!

Gezondheid


Om zonder oordeel of vooroordeel te starten vragen we je om tijdens het intake gesprek geen persoonlijke informatie met ons te delen over je situatie.

Informatief


Draag comfortabele kledingstukken die niet aanspannen.

Het huisreglement is ALTIJD van toepassing!

Spreekt onze Intuïtieve Hart- en

Zielshealing jou aan?

Maak dan nu je afspraak!

Of wil je nog even een andere lichaamsbehandeling doorlezen?

Intuïtieve Hart- en Zielshealing

Getuigenissen

Een klant die vertelt over de healing bij Anne Elisabeth Haentjens
een vrouw vertelt over een energetische behandeling bij Praktijk sawadi

Ik ben 3 maal bij Anne Elisabeth geweest voor een intuïtieve hart- en zielshealing. Ik kijk altijd uit voor de volgende sessie. Ik heb last van een grote bijna constante vermoeidheid en stress. Ik hou niet van massage want dan kan ik mij niet echt ontspannen omdat ik dan wat mij stress geeft niet echt kan loslaten. Dat is natuurlijk heel persoonlijk want ik weet ook dat massage voor veel mensen fijn is. Ik wil ook niet meer mijn problemen op voorhand bespreken want dat helpt bij mij niet. Bij de healing lig ik op de massagetafel en ik val bijna direct in slaap terwijl Anne de behandeling uitvoert gedurende één uur. Daarna bespreekt ze met mij wat ze waargenomen heeft. Erna voelt het alsof er een zware last van mij afgenomen is en ik leer hoe ik mij kan beschermen tegen emotionele stress. Anne Elisabeth straalt ook rust en liefde uit en ze werkt in een sfeervolle ruimte. Ik heb haar bezig gezien op een demo-avond en ik voelde direct 'dat is liefdevolle betrokkenheid'. Dank u Anne Elisabeth voor je prachtig werk!

- T.S.

Ik ben geweest voor een intuïtieve hart- en zielshealing en ik wist niet goed wat mij te wachten stond, maar door het warme onthaal was ik direct op mijn gemak en achteraf aangenaam verrast doordat al mijn gedachten over mezelf werden bevestigd zonder dat ik Anne Elisabeth hierover iets had verteld. Ik kan Anne Elisabeth alleen maar aanbevelen omdat ze een warme en eerlijke persoonlijkheid heeft en ze weet met wat ze bezig is.

- N.R.

een vrouw vertelt over een healing in Kruibeke
unsplash